Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
Werkgebied
Kwaliteit
Kwaliteit
 
Sinds 2016 is Kraamzorg Vaassen lid van de coöperatie kraamzorggroep. Een coöperatie van zelfstandig kraamzorgondernemers die elkaar ondersteunen en scherp houden. Samen hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en kunnen wij je verzekeren van kwalitatief goede zorg. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg en volgen regelmatig cursussen en bijscholing. Wij zijn in het bezit van het borstvoedingcertificaat, kinder ehbo, certificaat levensreddend handelen, certificaat vroegsignalering, certificaat assistentie bij de bevalling en certificaat roterend handelen (een manier van verzorgen die baby's veligheid en geborgenheid geeft). Wij zijn geregistreerd bij het kenniscentrum voor kraamzorg, daar staan alle diploma's en scholingen geregistreerd. Ook ben ik speciaal opgeleid in onrustpreventie en vind ik het erg belangrijk dat jullie je eigen kind goed leren kennen. Tevens ben ik opgeleid als bevallingsbegeleider en kan ik wanneer je dat wenst, vroege bevallingsondersteuning bieden zowel bij de thuisbevalling als bij de poliklinische bevalling.

Meten van kwaliteit
 
 
Kwaliteit is meetbaar. Wij vinden het heel belangrijk wat jullie van onze organisatie en onze kwaliteit van zorg vinden, door jullie opmerkingen en ervaringen kunnen we onze zorg continue verbeteren. Daarom zal er altijd op de 3de zorgdag een kort telefoontje zijn, om te horen of alles naar wenst verloopt. Na het afsluiten van de kraamzorg zal er een evaluatiebezoekje volgen en kan er een digitaal enquete-formulier worden verzonden. Aan jullie het vriendelijk verzoek om deze in te vullen.

update 24-10-2017; Hoera! Het harde werken is beloond. Supertrots zijn wij! Kraamzorg Vaassen heeft het HKZ- certificaat behaald. Dit keurmerk biedt basisgarantie voor kwaliteit en betekent dat we ons werk zo hebben georganiseerd dat het voldoet aan alle voorwaarden voor het leveren van optimale zorg. Het HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van Kraamzorg Vaassen. Het maakt zichtbaar dat ons systeem voldoet aan alle eisen die zorgverzekeringen, cliënten en de overheid stellen, vastgesteld door een onafhankelijke certificatie-instelling; Dekra

 
Trots op onze klanttevredenheid
 
Wij zijn altijd bezig met het verlenen van optimale kwaliteit en service. Dit doen we zowel voor, tijdens, als na de kraamtijd. Kraamzorg Vaassen heeft een hoge klanttevredenheid en daar zijn we trots op. Wij nemen jouw mening en ervaring serieus en vinden dat deze van onschatbare waarde is. Sinds begin 2017 werken wij met het onafhankelijke klanttevredenheidssysteem Kraamkompas. Op identieke wijze worden onze kraamzorgorganisatie en onze kraamverzorgenden vergeleken met andere kraamzorgorganisaties in Nederland (ook wel benchmark genoemd). Tijdens de kraamtijd wordt iedere cliënt telefonisch benaderd en gevraagd of de kraamperiode volgens afspraak en naar wens verloopt. Ook na de kraamzorg vragen wij zowel schriftelijk, persoonlijk en digitaal feedback. Met de uitkomsten hiervan kunnen wij onmiddellijk reageren en de kwaliteit van de kraamzorg en de service steeds verder verbeteren.

Cijfers hoger dan het landelijk gemiddelde
 
De waarderingscijfers (december 2017) voor onze kraamverzorgenden en organisatie liggen hoger dan het landelijke gemiddelde. Het cijfer voor onze kraamverzorgenden is 0,3 punt hoger en de waardering voor onze organisatie is zelfs 0,7 hoger.  Wij zijn heel trots op deze cijfers maar zien het als een uitdaging om dit resultaat vast te houden en nog verder te verbeteren.    


        
WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Wij kunnen nog de aandacht geven die jullie verdienen.