Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
Werkgebied
Kwaliteit
Wie zijn wij?

 
Mijn naam is Miny Steneker,

Gediplomeerd kraamverzorgende, ik woon in Vaassen en ben getrouwd en zelf trotse moeder van vier inmiddels volwassen dochters. Voordat mijn kinderen werden geboren ben ik als algemeen verpleegkundige werkzaam geweest. Toen de kinderen zelfstandiger werden heb ik mij negen jaar geleden laten omscholen tot kraamverzorgende. Ik ben direct als zelfstandig kraamverzorgende kraamzorg gaan leveren onder mijn bedrijfsnaam Kraamzorg Vaassen, omdat  ik ontdekte dat je bij grote organisaties al snel tegen allerlei regels aanloopt. Ik wil graag zorg leveren vanuit mijn eigen visie; kraamzorg waar ik achter sta, met liefde, passie en veel persoonlijke aandacht voor de wensen van het gezin.

Mijn klantenkring breidde al snel uit en omdat er steeds meer vraag naar die persoonlijke kraamzorg kwam, heb ik mijn team uitgebreid met Anneke en Monique, zij delen mijn passie en visie. Wanneer je voorkeur voor één van ons hebt, mag je dat aangeven en dan proberen we daar rekening mee te houden, maar dit moet dan wel passen binnen onze planning. Mocht je om privacyreden, bijvoorbeeld omdat je één van ons kent, een kraamverzorgende liever niet willen, dan zullen we met die wens altijd rekening houden.

Graag wil ik mijn team in de toekomst uitbreiden tot maximaal zes kraamverzorgenden, op die manier blijft de kwaliteit en kleinschaligheid voor de gezinnen gewaarborgd en blijft het voor ons team ook prettig werkbaar. Mocht je als kraamverzorgende belangstelling hebben om bij ons te komen werken vanuit onze visie en woon je in ons werkgebied, dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen.
 
 

  Anneke                                     Monique
WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Voor persoonlijke kraamzorg hoef je niet ver te zoeken