Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
aanmeldingsformulier
Leveringsvoorwaarden
Algemene voorwaarden
Privacy
Aanmelden


Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je aanmelden voor onze kraamzorg.


Heb je onze website bekeken en gelezen en geeft dat je een goed gevoel, dan kun je je aanmelden voor onze kraamzorg. Ons advies is om dat te doen tussen de 6e en 12e week van je zwangerschap. Vooral wanneer je bent uitgerekend in de zomermaanden of rond de feestdagen in december is het belangrijk om je op tijd aan te melden. Later in de zwangerschap kunt je het ook nog proberen maar als kleinschalige organisatie nemen wij maximaal 7 kraamzorgen per maand aan. 

Aanmelden kan door nu het aanmeldingsformulier in te vullen. Als er naar aanleiding van die informatie nog vragen of onduidelijkheden zijn wordt er zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen twee werkdagen, contact met je opgenomen. Als je zelf eerst nog vragen hebt mag je natuurlijk ook eerst zelf contact opnemen. Na aanmelding ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging via de post.

Wanneer je tevens je zwangerschap wilt melden bij je zorgverzekering, geef dan door dat je bent ingeschreven bij Kraamzorg Vaassen en dat deze onderneming lid is van de coöperatie kraamzorggroep met AGB-code 33-006333. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen.

WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Wij kunnen nog de aandacht geven die jullie verdienen.