Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
Werkgebied
Kwaliteit
Kwaliteit
 
Sinds 2016 is Kraamzorg Vaassen lid van de coöperatie kraamzorggroep. Een coöperatie van zelfstandig kraamzorgondernemers die elkaar ondersteunen en scherp houden. Samen hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en kunnen wij je verzekeren van kwalitatief goede zorg. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kraamzorg en volgen regelmatig cursussen en bijscholing. Wij zijn in het bezit van het borstvoedingcertificaat, kinder ehbo, certificaat levensreddend handelen, certificaat vroegsignalering, certificaat assistentie bij de bevalling en certificaat roterend handelen (een manier van verzorgen die baby's veligheid en geborgenheid geeft). Wij zijn geregistreerd bij het kenniscentrum voor kraamzorg, daar staan alle diploma's en scholingen geregistreerd. Ook zijn wij speciaal opgeleid in onrustpreventie en vinden wij het erg belangrijk dat jullie je eigen kind goed leren kennen. Tevens zijn wij opgeleid als bevallingsbegeleider en kan je wanneer je dat wenst, vroege bevallingsondersteuning krijgen zowel bij de thuisbevalling als bij de poliklinische bevalling.

Meten van kwaliteit
 
 
Kwaliteit is meetbaar. Wij vinden het heel belangrijk wat jullie van onze organisatie en onze kwaliteit van zorg vinden, door jullie opmerkingen en ervaringen kunnen we onze zorg continue verbeteren. Daarom zal er altijd op de 3de zorgdag een kort telefoontje zijn, om te horen of alles naar wenst verloopt. Na het afsluiten van de kraamzorg zal er een evaluatiebezoekje volgen en kan er een digitaal enquete-formulier worden verzonden. Aan jullie het vriendelijk verzoek om deze in te vullen.

Kraamzorg Vaassen heeft het HKZ- certificaat behaald. Dit keurmerk biedt basisgarantie voor kwaliteit en betekent dat we ons werk zo hebben georganiseerd dat het voldoet aan alle voorwaarden voor het leveren van optimale zorg. Het HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van Kraamzorg Vaassen. Het maakt zichtbaar dat ons systeem voldoet aan alle eisen die zorgverzekeringen, cliënten en de overheid stellen, vastgesteld door een onafhankelijke certificatie-instelling; Dekra

 
Cijfers hoger dan het landelijk gemiddelde

 
Sinds begin 2017 werken wij met het onafhankelijke klanttevredenheidssysteem Kraamzorgkompas. Onze cliënten worden na afloop van de zorg benaderd voor een digitale enquette. Deze uikomsten stellen ons in staat om op identieke wijze onze kraamzorgorganisatie en onze kraamverzorgenden te vergelijken met andere kraamzorgorganisaties in Nederland (ook wel benchmark genoemd). De waarderingscijfers (oktober 2018) voor onze kraamverzorgenden en organisatie liggen hoger dan het landelijk gemiddelde. Het cijfer voor onze kraamverzorgenden is 0,5 punt hoger en de waardering voor onze organisatie is zelfs 1,0 punt hoger. Wij zijn heel trots op deze cijfers maar zien het als een uitdaging om dit resultaat vaste te houden en nog verder te verbeteren.

        
WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Wij kunnen nog de aandacht geven die jullie verdienen.