Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
Welkom

Kraamzorg Vaassen is ook te volgen op facebook*****  5.0/5  - 77 reviews                  
 
9.8/10 - 42 waarderingen


Ben je zwanger?  Van harte gefeliciteerd!                         
 
Welkom op de website van Kraamzorg Vaassen. Wat ontzettend leuk dat je belangstelling hebt voor onze kleine, professionele en hele persoonlijke kraamzorg. Misschien wordt dit je eerste kindje of misschien ben je al moeder, één ding is zeker, er breekt een hele bijzondere en spannende tijd aan. Wij willen straks graag bijdragen aan een hele leerzame, fijne en zeer waardevolle start. Een kraamweek waar je later met een warm gevoel op terug kijkt. Omdat wij jullie graag de aandacht geven die jullie verdienen kun je de kraamzorg het beste maar zo vroeg mogelijk regelen. Voor wie er vroeg bij is, valt er immers nog iets te kiezen. Met ons kleine kraamzorgteam hebben wij beperkt ruimte en nemen we niet meer dan 6 à 7 gezinnen aan per maand.

Wij kunnen jullie nog de aandacht geven die jullie verdienen!

Kraamzorg van een kleinschalige organisatie is heel persoonlijk en uniek. Wij leveren kraamzorg zoals het bedoeld is, onmisbare, liefdevolle en deskundige kraamzorg. Als je kiest voor ons ervaar je oprechte geïnteresseerdheid omdat we allemaal dezelfde liefde en passie hebben voor onze gezinnen met hun pasgeboren baby. Je zal merken dat bij ons de lijntjes heel kort zijn, zo krijg je steeds dezelfde contactpersoon aan de telefoon die jouw situatie kent. Ruim voor de bevalling komt zij persoonlijk kennis maken met jou en je gezin en bespreekt dan jullie wensen en persoonlijke omstandigheden. Wanneer je thuis gaat bevallen komt de kraamverzorgende de verloskundige assisteren bij de bevalling en blijft daarna de hele kraamperiode om je te helpen. Wanneer je in het ziekenhuis bevalt komt de kraamverzorgende zodra jullie thuis zijn. Ook 's-avonds komt zij nog even langs om jullie voor te bereiden op de eerste nacht thuis met de baby. Tijdens de 3e zorgdag wordt er even gebeld of alles naar wens gaat en wanneer de kraamverzorgende haar taak er op heeft zitten zal er een afspraak gemaakt worden voor een kort bezoekje om de kraamzorg nog even te evalueren en af te sluiten. Op deze manier zijn de lijntjes heel kort, horen we veel en kunnen wij steeds onze kwaliteit blijven verbeteren.

We zijn ook gespecialiseerd in onrustpreventie en inbakeren, wanneer je dat wenst kan je hier over geïnformeerd worden. Verder hebben we altijd alle hulpmiddelen bij ons die nodig kunnen zijn. Dat is handig wanneer de borstvoeding bijvoorbeeld met een beetje hulp op gang moet komen. Je partner hoeft dan niet direct op pad gestuurd te worden om bijvoorbeeld een huurkolf op te gaan halen. Je mag gratis gebruik maken van de Libento dubbelzijdige elektrische borstkolf tijdens de kraamweek. Alleen voor de persoonlijke materialen zoals de aansluitset vragen we een vergoeding.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heb je vrije keuze voor kraamzorg en heb je altijd de mogelijkheid te kiezen voor Kraamzorg Vaassen zonder extra kosten! Omdat we lid zijn van de
coöperatie kraamzorggroep hebbben we contracten met alle zorgverzekeringen. Mocht het voor de verzekeraar niet helemaal duidelijk zijn, neem dan gerust even contact op, dan kunnen we je goed informeren.
 
Nieuwsgierig geworden?   
 

Onze welkomstborden heb je vast wel eens ergens in de tuin zien staan. Inmiddels hebben wij al bij heel veel gezinnen in Vaassen en omstreken de kraamtijd mogen verzorgen. Op deze site kun je informatie vinden over ons, onze visie, passie en werkwijze. Lees vooral ook eens in het gastenboek hoe andere gezinnen onze kraamzorg hebben ervaren! Sinds 2017 toetst een onafhankelijk bureau de zorg nogmaals digitaal. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek mag je altijd bellen.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om straks ook bij jou en je gezin te mogen kramen!


     
                                                    

WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Wij kunnen nog de aandacht geven die jullie verdienen.