Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
Werkgebied
Kwaliteit
Werkgebied

We bieden onze kraamzorg aan op een reisafstand van maximaal 20 minuten van Vaassen: Epe, Emst, Oene, Heerde, Wapenveld, Apeldoorn, Terwolde en Twello. Mocht je woonplaats hier niet bij staan, dan kun je altijd even contact opnemen.

Kraamzorg Vaassen kiest er bewust voor om een kleinschalige organisatie te zijn, zo kunnen wij optimale zorg leveren. Het is zelfs mogelijk dat wij 's-avonds nog even terugkomen indien we daar het verschil mee kunnen maken. Tijdens een zorgweek mag je buiten werktijd altijd nog even contact opnemen bij vragen, ongerustheid of onduidelijkheid. Ook je verloskundige is de eerste 10 dagen dag en nacht bereikbaar bij een dringende situatie en/of ongerustheid. 

Omdat we zo klein zijn, is er iedere maand maar beperkt ruimte. We nemen met ons drieën niet meer dan gemiddeld 6 à 7 gezinnen per maand aan. We adviseren daarom om je altijd op tijd aan te melden. Gezinnen die eerder kraamzorg ontvingen van ons melden vaak al in de 6e week aan om vast een plekje te reserveren! De inschrijving kan dan later volgen.

Ontving je eerder kraamzorg van ons, maar woon je buiten ons werkgebied dan willen wij je, indien mogelijk, graag weer van dienst zijn!

WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Wij kunnen nog de aandacht geven die jullie verdienen.