Welkom
Wie zijn wij?
Kraamzorg
Foto's pasgeborenen
Gastenboek
Aanmelden
Contact
Links
Kraamzorg Vaassen
lid van de coƶperatie kraamzorggroep
Werkgebied
Kwaliteit
Wie zijn wij?


Mijn naam is Miny Steneker,


Ik woon in Vaassen, ben getrouwd en zelf trotse moeder van vier inmiddels volwassen dochters. Voordat mijn kinderen werden geboren ben ik als algemeen verpleegkundige werkzaam geweest. Toen de kinderen zelfstandiger werden heb ik mij tien jaar geleden laten omscholen tot kraamverzorgende. Omdat ik al snel ontdekte dat je bij de grotere organisaties tegen allerlei regels en beperkingen aanloopt, ben ik direct als zelfstandig kraamverzorgende kraamzorg gaan leveren onder mijn bedrijfsnaam Kraamzorg Vaassen. Ik wil graag zorg leveren vanuit mijn eigen visie. Kraamzorg waar ik achter sta, flexibel, met liefde, empathie, passie en veel persoonlijke aandacht voor het gezin, maar waarbij ik de kwaliteit zeker niet uit het oog wil verliezen.

Mijn klantenkring breidde al snel uit en omdat er steeds meer vraag naar die persoonlijke kraamzorg kwam, heb ik kraamverzorgenden opgeleid en mijn team uitgebreid met Monique en Gerda, zij delen mijn passie en visie. Wanneer je voorkeur voor één van ons hebt, mag je dat aangeven en dan proberen we daar rekening mee te houden, maar dit moet dan wel passen binnen onze planning. 

Wij krijgen binnenkort ook versterking binnen het team, Marieke is herintreedster en zal vanaf 1 april alvast met ons meelopen en wat uurtjes zelfstandig werken waar het kan. Na een scholings- en inwerkprogramma voor herintreding zal zij zich vanaf 1 juli volledig bij ons team aansluiten.

Op dit moment hebben we ook een stagiaire
,
Petra is in september met de opleiding begonnen en loopt mee met één van onze kraamverzorgenden in de gezinnen waar dat mag en werkt haar eerste uren zelfstandig waar dan kan. Graag wil ik mijn team in de toekomst uitbreiden tot maximaal zes kraamverzorgenden, op die manier blijft de kwaliteit en kleinschaligheid voor de gezinnen gewaarborgd en blijft het voor ons team ook prettig werkbaar. Mocht je als kraamverzorgende belangstelling hebben om bij ons te komen werken vanuit onze visie en woon je in ons werkgebied, dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen.   

  Monique  Gerda  
WelkomWie zijn wij?KraamzorgFoto's pasgeborenenGastenboekAanmeldenContactLinks
Wij kunnen nog de aandacht geven die jullie verdienen.