Kraamzorg in Epe

Wat ontzettend leuk dat je belangstelling hebt voor onze kraamzorg in Epe. Kraamzorg Vaassen is een kleinschalige organisatie, daarmee zijn wij persoonlijk en uniek. Wij leveren kraamzorg zoals het bedoeld is, onmisbare, liefdevolle en deskundige kraamzorg.

Zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

Misschien wordt dit je eerste kindje of ben je al moeder, één ding is zeker, er breekt een bijzondere en spannende tijd aan. Wij willen straks graag bijdragen aan een leerzame, fijne en waardevolle start. Een kraamweek waar je later met een warm gevoel op terug kijkt. Als je kiest voor ons ervaar je oprechte geïnteresseerdheid omdat we allemaal dezelfde liefde en passie hebben voor onze gezinnen met hun pasgeboren baby. Bij ons zijn de lijntjes kort, daardoor horen wij veel en kunnen op deze manier steeds onze kwaliteit blijven verbeteren. Omdat wij jullie graag de aandacht geven die jullie verdienen kun je de kraamzorg het beste maar zo vroeg mogelijk regelen. Voor wie er vroeg bij is, valt er immers nog iets te kiezen. Met ons kleine kraamzorgteam hebben wij beperkt ruimte en nemen we per maand niet meer dan 6 à 7 gezinnen aan.

Wij bieden onze kraamzorg aan op een maximale afstand van ongeveer 15 minuten rijden vanaf Vaassen; Kraamzorg in Epe valt dus binnen ons kleine werkgebied. Wij kiezen er bewust voor om een kleinschalige kraamzorg organisatie te zijn in een klein werkgebied. Zo kunnen wij optimale kraamzorg leveren en is het zelfs mogelijk dat wij’s avonds nog even terugkomen naar Epe om een voeding te begeleiden indien we daarmee het verschil kunnen maken.

Wij werken veel samen met verloskundigenpraktijk La Vita uit Vaassen en hebben met hen een uitstekende samenwerking. Ben je onder begeleiding bij een andere verloskundigenpraktijk dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben ook een goede samenwerking met andere verloskundigen uit de omgeving; zoals Mami, de Eiber, en Margaretha Huese.