over ons

Miny

Ik woon in Vaassen, ben getrouwd en zelf trotse moeder van vier inmiddels volwassen dochters. Voordat mijn kinderen werden geboren ben ik als algemeen verpleegkundige werkzaam geweest. Toen de kinderen zelfstandiger werden heb ik mij twaalf jaar geleden laten omscholen tot kraamverzorgende. Omdat ik al snel ontdekte dat je bij de grotere organisaties tegen allerlei regels en beperkingen aanloopt, ben ik direct als zelfstandig kraamverzorgende kraamzorg gaan leveren onder mijn bedrijfsnaam Kraamzorg Vaassen. Ik wil graag zorg leveren vanuit mijn eigen visie. Kraamzorg met veel aandacht voor onrustpreventie. Samen met de ouders ontdekken wat voor kindje er geboren is en waar de specifieke behoefte van hun kind ligt. Zodat zij na een week begrijpen hoe het werkt bij hun kind en hoe zij stress kunnen voorkomen. Dat is kraamzorg waar ik achter sta, flexibel, met liefde, empathie, passie en veel persoonlijke aandacht voor het gezin. 

KCKZ registratienummer; 200254

Marieke

Ik woon in Oene en ben zelf trotse moeder van drie kinderen. Voordat mijn kinderen geboren werden was ik al kraamverzorgdende bij een kleine organisatie in de regio. Ruim zeven jaar geleden was Miny kraamverzorgster bij onze jongste dochter. Toen de jongste naar school ging, begon het weer te kriebelen. Omdat de persoonlijke werkwijze mij zo aansprak heb ik mij aangesloten bij Kraamzorg Vaassen. Omdat wij klein zijn hebben wij goede contacten en korte lijntjes met elkaar, de verloskundigen met de gezinnen, ook voor en na de kraamweek. Door mijn eigen ervaring en het moederschap weet ik hoe belangrijk het is om een waardevolle kraamtijd te hebben. Wij kijken en luisteren echt naar wat het gezin nodig heeft en geven de nieuwe ouders vertrouwen! Dat is waar mijn hart ligt… Het nieuwe leven!

KCKZ registratienummer; 214183

Bernadet

Ik woon in Heerde, ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Heel lang heb ik één dag per week in een winkel gewerkt, wat erg leuk werk was toen de kinderen klein waren. Maar nu de kinderen ouder zijn en zij op een andere manier zorg nodig hebben vond ik de dagen wel erg lang worden. Daarom besloot ik om te scholen naar een beroep waar mijn hart ligt. Daar hoefde ik niet lang over na de denken: dat was de kraamzorg: nieuw leven is zo mooi en kostbaar. Ik vind het geweldig om ouders in de kraamweek op weg te mogen helpen met de zorg voor hun kindje en zo te mogen meegenieten in de allereerste week van dit nieuwe gezin. De persoonlijke manier van zorg verlenen van Kraamzorg Vaassen spreekt mij erg aan, daarom ben ik blij dat ik deel uitmaak van dit mooie team!

KCKZ registratienummer; 215753

Graag willen wij onze maatschap uitbreiden tot ongeveer tien kraamverzorgenden, op die manier blijft de kwaliteit en kleinschaligheid voor de gezinnen gewaarborgd en blijft het voor ons team ook prettig werkbaar. Mocht je als kraamverzorgende belangstelling hebben om je aan te sluiten bij onze maatschap en woon je in ons werkgebied, dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Zelfstandig in een maatschap betekent zelfstandig, maar niet alleen. Wij hebben elkaar veel te bieden!  

Daniëlle

Ik woon in Epe met mijn partner en onze 3 kinderen. Tot 2010 was ik kraamverzorgende, daarna ben ik in de ouderenzorg gaan werken. Ik ben altijd enthousiast gebleven over het beroep en dat werd alleen maar meer toen Marieke onze kraamverzorgende was na de geboorte van onze jongste zoon. Het concept spreekt mij erg aan, het kleinschalige waardoor er nauw contact is met de gezinnen en korte lijntjes met andere disciplines. Dit alles maakt dat ik niet lang na hoefde te denken om weer met veel enthousiasme aan de slag te gaan als kraamverzorgende. Ik kijk er naar uit om samen met de ouders hun pasgeboren kindje te leren kennen, te verzorgen en hen te laten genieten van de bijzondere eerste dagen.

Omdat Daniëlle van oorsprong kraamverzorgende is kon ze via een kort herintredingstraject van 150 staguren ingewerkt worden. De afgelopen tijd heeft ze al bewezen dat ze het nog helemaal in zich heeft en heeft ze zich onze werkwijze eigen gemaakt.

 KCKZ registratienummer; 216107
 
 
Yvonne

Op dit moment hebben we ook een stagiaire;

Yvonne is met veel enthousiasme begonnen met de opleiding en heeft inmiddels voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig te werken. Natuurlijk kan zij bij vragen altijd op haar collega’s terugvallen en kijken wij even mee wanneer ze tegen nieuwe dingen aanloopt.