over ons

Wij zijn allemaal zelfstandig kraamverzorgenden en hebben onze krachten gebundeld in een maatschap.

Miny

Ik woon in Vaassen, ben getrouwd en zelf trotse moeder van vier inmiddels volwassen dochters en oma van 2 kleinzoons Voordat mijn kinderen werden geboren ben ik als algemeen verpleegkundige werkzaam geweest. Toen de kinderen zelfstandiger werden heb ik mij laten omscholen tot kraamverzorgende. Al snel ontdekte ik dat je bij de grotere organisaties tegen allerlei regels en beperkingen aanloopt en daarom ben ik als zelfstandig kraamverzorgende kraamzorg gaan leveren onder onze bedrijfsnaam Kraamzorg Vaassen. Ik wil graag zorg leveren vanuit onze eigen visie. Samen met de ouders ontdekken wat voor kindje er geboren is en waar de specifieke behoefte van hun kind ligt, zodat zij na een week hun kind beter begrijpen en hoe zij overprikkeling en daarmee stress kunnen voorkomen. Kraamzorg met liefde, empathie en veel persoonlijke aandacht voor het gezin. 

KCKZ registratienummer; 200254

Marieke

Ik woon in Oene en ben zelf trotse moeder van drie kinderen. Voordat mijn kinderen geboren werden was ik al kraamverzorgdende bij een kleine organisatie in de regio. Tien jaar geleden was Miny kraamverzorgster bij onze jongste dochter. Toen de jongste naar school ging, begon het weer te kriebelen. Omdat de persoonlijke werkwijze mij zo aansprak heb ik mij aangesloten bij Kraamzorg Vaassen. Omdat wij klein zijn hebben wij goede contacten en korte lijntjes met elkaar, de verloskundigen met de gezinnen, ook voor en na de kraamweek. Door mijn eigen ervaring en het moederschap weet ik hoe belangrijk het is om een waardevolle kraamtijd te hebben. Wij kijken en luisteren echt naar wat het gezin nodig heeft en geven de nieuwe ouders vertrouwen! Dat is waar mijn hart ligt… Het nieuwe leven!

KCKZ registratienummer; 214183

Bernadet

Ik woon in Heerde, ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Heel lang heb ik één dag per week in een winkel gewerkt, wat erg leuk werk was toen de kinderen klein waren. Maar nu de kinderen ouder zijn en zij op een andere manier zorg nodig hebben vond ik de dagen wel erg lang worden. Daarom besloot ik om te scholen naar een beroep waar mijn hart ligt. Daar hoefde ik niet lang over na de denken: dat was de kraamzorg: nieuw leven is zo mooi en kostbaar. Ik vind het geweldig om ouders in de kraamweek op weg te mogen helpen met de zorg voor hun kindje en zo te mogen meegenieten in de allereerste week van dit nieuwe gezin. De persoonlijke manier van zorg verlenen van Kraamzorg Vaassen spreekt mij erg aan, daarom ben ik blij dat ik deel uitmaak van dit mooie team!

KCKZ registratienummer; 215753

Gerda

Mijn naam is Gerda Schoonhoven, ik woon samen met mijn man in Veessen. We hebben 2 volwassen kinderen en zijn opa en oma van 2 prachtige kleinzonen. In 2022 heb ik een carrière switch gemaakt van ambulant begeleider in de gehandicaptenzorg naar kraamverzorgende. Ik kan zeggen dat het een hele goede stap in mijn leven is geweest. Ondersteuning bieden aan jonge ouders na de geboorte van hun kindje dat geeft mij veel voldoening. In een kraamweek willen ouders veel leren en adviezen krijgen, ik vind het een hele eer dat ik hierin iets kan betekenen. Van de liefdevolle momenten kan ik enorm genieten. Ik hoop dat ik nog vele jaren dit mooie beroep mag uitoefenen want het geeft mijn veel energie en een gelukkig gevoel. Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping.

KCKZ registratienummer; 218405

Graag willen wij onze maatschap uitbreiden tot ongeveer tien kraamverzorgenden, op die manier blijft de kwaliteit en kleinschaligheid voor de gezinnen gewaarborgd en blijft het voor ons team ook prettig werkbaar. Mocht je als kraamverzorgende belangstelling hebben om je aan te sluiten bij onze maatschap en woon je in ons werkgebied, dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Zelfstandig in een maatschap betekent zelfstandig, maar niet alleen. Wij hebben elkaar veel te bieden!